HTML

Örökös ujrakezdõknek

Friss topikok

  • margit2: BUÉK Neked is! :-) Látom, hogy nem írogatsz már itt... Máshol sem? (2015.01.03. 14:38) Gyönyörû tavasz
  • Terézanya: Nem szokta törölni, ő is egy tipikus kommentgyűjtő! :) inkább bezárja (2014.03.15. 13:58)
  • margit2: De szép ez a kutyus! %smile% (2014.03.14. 14:26)
  • aNévtelen: Mindig érdekesnek és persze hihetetlennek tartom, hogyha egy posztban valakit hazugságon kapnak, a... (2014.02.27. 20:46)
  • doktorneni: Igen sajnos ez volt otthon is De kint nagyon különösen figyelünk arra, hogy ezek a közös vacsorák ... (2014.02.26. 06:42) Grillvacsora : februárba

Címkék

Elsõ nap a korházba : Belógyászat és Gastro...

2014.02.03. 19:45 bernindszeg@vipmail.hu

Korán felkeltem , nem aludtam jól, izgultam, nagyon - nagyon ( nem kellett volna )

Reggel felöltöztem, tegnap este szépen élére vasaltam a gyönyörû frissen mosott - vett fehér köpenyemet, nagyon nagy szép , szinte már - már hófehér volt amikor elindulltunk, elvittük a gyerekkeket a suliba, közösen megreggeliztünk otthon, csak egy kávét ittam, mert nem bírtam enni már a reggel...

A klinika bejárata és a parkoló között egy zebra vezetett be , hát persze hogy a kezembe tartott gyönyörûen élére vasalt köpenyemet egy szirénázó mentõautó pöttyözte be! ÓÓÓÓ Csodás , mondom ennél jobban nem is kezdõdhetett volna reggelem...!

Az ápolási osztályon kezdtem a reggelt ( mint eddig mindig ha bármilyen korházi gyakorlatora mentem ) , majd felemtnem kb fél 9 fele az osztályra , elmesélte , hogy úgy müködik,  hogy elsõkörbe 6 hét belgyógyászat , majd 3 hét házi orvosi praxis jön, és utána megpróbálhatunk osztályra kerülni :) Errõl már hallottam, szóval most belgyógyászaton és gastron vagyok, ami végülis nagyon jó, mert eddig is belgyógyászatból láttam a legtöbbet  ,szóval kicsit ismerõs terepre tértem vissza. :)

Reggel bemutattak,az orvosoknak, nõvéreknek , a fõorvosnúrnak, majd elemtünk együtt vizitelni! A betegek aranyosak voltak, mindenki nagyon közvelteln elfogadó volt, szóva nagyon tetszett.Volam tükrözésen kb 11 fele, majd megmutatták a korházi adminisztrációs redszert amit még nem nagyon látok át, de majd belejövök :) 

Délután vastagbél tükrözésen voltunk, elõtt néhány rezidenssel együtt elmentünk ebédelni a korház konyhájára, ami nagyon szép hely volt, finom volt az ebéd, ide még befizetek

Délután ujabb adminsztratív dolgokat mutattak be, mértem vérnyomást , vettem vért , és nagyon teteszett a mai nap. 

Egyedül jöttem haza, sétáltam egyet Berlinbe, kaptam egy kis utbaigazítást , hogy érek haza, de visszataláltam :)

Most nagyon fáradt vagyok, nagyon fátyolós lett  a bejegyzést de nézétek el nekem, mert nagyon fáradt vagyok!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://doktorneni.blog.hu/api/trackback/id/tr1005931519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

uzenet 2014.02.04. 08:51:38

Köszönöm szépen a köszöntést, további kellemes kegyelmekben gazdag boldog pillanatokat Urunk Jézus Krisztusunk oltalmazó szeretetében.
süti beállítások módosítása