HTML

Örökös ujrakezdõknek

Friss topikok

  • margit2: BUÉK Neked is! :-) Látom, hogy nem írogatsz már itt... Máshol sem? (2015.01.03. 14:38) Gyönyörû tavasz
  • Terézanya: Nem szokta törölni, ő is egy tipikus kommentgyűjtő! :) inkább bezárja (2014.03.15. 13:58)
  • margit2: De szép ez a kutyus! %smile% (2014.03.14. 14:26)
  • aNévtelen: Mindig érdekesnek és persze hihetetlennek tartom, hogyha egy posztban valakit hazugságon kapnak, a... (2014.02.27. 20:46)
  • doktorneni: Igen sajnos ez volt otthon is De kint nagyon különösen figyelünk arra, hogy ezek a közös vacsorák ... (2014.02.26. 06:42) Grillvacsora : februárba

Címkék

Kedd Wolfsburgban

2014.01.21. 18:20 bernindszeg@vipmail.hu

A mai napom álláskereséssel zajlott, már mindenhol voltam, beadtam asszisztensnõnek az önéletrajzomat is, egy gyerekorvoshoz, aki körzetet csinált, egy középkorú, szõke kedves doktornõ volt, aki maga se értette, hogy miért akarok az Õ asszisztense lenni :) Abban maradtunk, hogy átgondolja a dolgot és majd felhív :)

Nagyon emlékesztetett egy debreceni doktornõre, akinél még I félévbe orvosi kommunikáción kellett volna megfigyelnünk - milyen a helyes orvos - beteg kommunikáció, ami persze nem jött össze , mert borzasztó arogáns volt, és simán átejtette, 12 hallgatója fejét, odahívott kedden a rendelésére fél 3 , mi buzgón szorgosan elmentünk rá, mert ugye nem hiányozhatunk :D ( Na persze :) ) Erre rendelõ zárva, se orvos, se asszisztense, senki... hívjuk a TO-t nem tudnak semmit, megadják az asszisztensnõ számát... Aki a fejünkhöz vágta, hogy a rendelés idõõpntja megváltozott, csütörtök 10 órakor lesz ( tegyük fel, erre már nem emlékszem) , mondta, hogy én ezt nem tudtam, majd átvette a doktornõ a telefont , és mondta hogy az Õ asszisztensével ne beszéljek így , és rám vágta a telefont, anélkül, hogy legalább idõpontot tudtunk volna megbeszélni... Na ezek után jobbnak láttam, ha átkérem magam egy másik városrész, másik orvosához, mert nem ilyen emberektõl szeretném megtanulni, hogy kell az emberekkel, a betegekkel szót érteni...! Átraktak egy másik praxisba , ahol már egy kedves doktornõ volt, hozzá nagyon szerettem járni! Nem volt olyan arogáns mint Õk!

Ezen kívül figyelek nagyon nézegetem a korház oldalát, talán - talán keresnek valakit, mert nagyon - nagyon rossz ez a munkanélküliség , még akkor is ha Németországba vagyok! Szóval még nem tudom, hogy mi lesz, de továbbra is nagyon bizakodó vagyok!

Most megyek vacsorázok valamit!

Szép estét Wolfsburgból!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://doktorneni.blog.hu/api/trackback/id/tr235931617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MonstreCharmant 2014.01.21. 18:27:56

Sajnos nekem és ismerőseimnek nagyon rossz tapasztalataik vannak az orvosokkal kapcsolatban. A lelkiismeretes orvosok valahogy elkerülik a környékünket, akik itt vannak, azokat csak a zsebbe rakott pénz érdekli...:S Néha még az se elég...

doktorneni 2014.01.21. 18:43:14

A lelkiismeretes orvos már valahol Némeotroszágba vagy Angliába van, vagy valahol arra tart. Sajnos betegként nekem se jók a tapasztalataim, nekem egy nagyon nem törödöm házorovosom volt, akit nagyon nem igazott soha az egész! De találkoztam hallgatóként, és betegként is igazán rendes orvosokkal. Kalapm emelem feléjük.

kata... 2014.01.21. 19:24:15

kívánom,hogy sikerüljön az állás"vadászat" :)
süti beállítások módosítása