HTML

Örökös ujrakezdõknek

Friss topikok

  • margit2: BUÉK Neked is! :-) Látom, hogy nem írogatsz már itt... Máshol sem? (2015.01.03. 14:38) Gyönyörû tavasz
  • Terézanya: Nem szokta törölni, ő is egy tipikus kommentgyűjtő! :) inkább bezárja (2014.03.15. 13:58)
  • margit2: De szép ez a kutyus! %smile% (2014.03.14. 14:26)
  • aNévtelen: Mindig érdekesnek és persze hihetetlennek tartom, hogyha egy posztban valakit hazugságon kapnak, a... (2014.02.27. 20:46)
  • doktorneni: Igen sajnos ez volt otthon is De kint nagyon különösen figyelünk arra, hogy ezek a közös vacsorák ... (2014.02.26. 06:42) Grillvacsora : februárba

Címkék

Sziasztok

2014.02.06. 20:51 bernindszeg@vipmail.hu

Kedves Olvasóim!

Nem értem ezeket a kommenteket, egyáltalán nem érzem jogosnak a támodást a részetekrõl! Nem szeretem, ha így írnak / beszélnek emberekrõl, nem rólam, bárki másról!

Nem hiszem , hogy bármi sértõt , bármi gúnyosat, bántot írtam volna bárkirõl, rólatok, ennek ellenére kaptam itt hideget - meleget mindent ennek ellenére ezekre továbbra se vagyok hajlandó válaszolni! ( Elolvastam, de nem válaszlok rá) ÉS a jövõbe se lesz másképp.

Szóval kérek mindenkit, hogy hagyja el ebbe a pillanatba a blogomat, és ha lehet a következõ idõpont amikor visszaér ide az a SOHA legyen!

Nem vagyok hajlandó itt ilyen kommenteket olvasni!

Köszönöm!

Üdv

Doktornéni

Akit érdekel az olvassa, aki pedig csak furkálódni jött, az mehet oda ahonnan jött!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://doktorneni.blog.hu/api/trackback/id/tr595931498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

akárkii 2014.02.07. 11:53:26

Nem érted? Egyszerű pedig, ide ész is kéne h megértsd! :D nem sértő és nem gúnyos amiker írsz, csak hazugság! ;)

akv 2014.02.07. 14:48:22

Doktornéni! Hogy megértsd, ha van időd, kattints a Kezdőlap sorában lévő kedvencek menüpontra, akkor látni fogod minden egyes blogot, amit eddig létrehoztak, és jelenleg is látható. Ha ezekből csemegézel, magad is rájöhetsz arra, amire már jóideje rájöttem. A blogok színvonala adja meg a nemzetünk értelmi szinvonalát, de ez még itten még a jobbak közé tartozik. Az előttem hozzászólóval, aki nem képes megadni az elérhetőségét viszontválaszolásra nem kell foglalkoznod. Én az olyanokat hívóm olyan beírónak, akik csak azzal foglalkoznak, hogy ami szép abba belerondítsanak, ami jó azt rossznak tüntessék fel. A módszert ismerheted, egyetemeken találkozhatsz vele, de azzal már nem hogy hogyan kell kezelni ezeket a megtévesztett személyeket. Egyre nagyobb leszen a szorongattatás, s ahogyan egyre több abortusz nyomán egyre több démon szabadul el, mint ahogyan az eutanázia is hasonló dolgokat generál, főleg a természetellenes cselekedetek, amelyeknek büntetését aki nem érzi, az nem ébredt fel abból a hullaállapotból, ha van kérdésed nyugodtan írhatsz

akárkii 2014.02.07. 18:33:52

abortusz eutanázia bazdmeg ki a faszom vagy te az Isten? :D ennyi agyhalottat %mrgreen% ébredjé már ember ki a fasz vagy TE hogy még adod alá a lovat ? nemzeti színvonal azzzz, írni nem tud ez a doktornéni ez a 12 éves kis takony :D megvezeti a blogosokat aztán még maga is elhiszi,hogy diplomája van holott egy szánalom az egész blog. Baszki ezt nem hiszem el!

nincs blogom 2014.02.09. 17:29:24

mi ez, hogy mindenki védeni akarja? doktornéni VÁLLALD MÁR FEL MAGAD ÉS VAGY ÍRJ MAGADRÓl, a valós életedről, vagy semmiről!

zoldsalaslany 2014.02.10. 00:32:13

:O

Hitetlen. 2014.02.10. 01:03:08

akv! Nicsak kibeszél "nemzeti színvonalról"! Talán ha elolvasod újra a saját kommentedet, rájöhetsz te is, ha ez a színvonal, rég rossz. Esetleg ha példát mutatnál! Kezd az értelmes fogalmazással! doktornéni! Tudom az orvosoknál nem elsődleges követelmény a normális fogalmazás, helyesírás, de azért egy egyetemet végzett embertől ember elvárná a legalább jó fogalmazást, stílust, helyesírást. Aztán hogy néhányan hiteltelennek tartanak? Ugye friss diplomás orvos lennél és külföldön keresel állást? Tudtommal előbb szakvizsgázni kéne, ahhoz pedig a rezidens képzésen át kéne esni. Olyan enyhén mese szerű amit elővezetsz.
süti beállítások módosítása