HTML

Örökös ujrakezdõknek

Friss topikok

  • margit2: BUÉK Neked is! :-) Látom, hogy nem írogatsz már itt... Máshol sem? (2015.01.03. 14:38) Gyönyörû tavasz
  • Terézanya: Nem szokta törölni, ő is egy tipikus kommentgyűjtő! :) inkább bezárja (2014.03.15. 13:58)
  • margit2: De szép ez a kutyus! %smile% (2014.03.14. 14:26)
  • aNévtelen: Mindig érdekesnek és persze hihetetlennek tartom, hogyha egy posztban valakit hazugságon kapnak, a... (2014.02.27. 20:46)
  • doktorneni: Igen sajnos ez volt otthon is De kint nagyon különösen figyelünk arra, hogy ezek a közös vacsorák ... (2014.02.26. 06:42) Grillvacsora : februárba

Címkék

Grand Esplanade Hotel

2014.03.02. 18:46 bernindszeg@vipmail.hu

Hétvégénk szabad volt , így úg gondoltunk , hogy a gyerek és mi is megérdemeljük, hogy kicsit kikapcsolodjunk, és kiszakadva a hétköznapokból kicsit pihenjünk, így már néhány hete elõkészített programot élvezhettünk együtt Berlin egyik impozáns ötcsillagos szállodájába pihentünkm egy nagyot :)

A Grand Esplande Hotelre esett a választásunk, egy nagyon jó akció keretébe, pihenhettünk együtt!

Már anyáéknak is nézegetem , hogy hova mehetnének, úgy néz ki, hogy egy hosszú hétvégére fognak meglátogatni, Õk már nem férnek el nálunk, szóval mindenféleképpen szállodába mennek majd, mindenféleképpen valami fürdõ helyet szeretnék keresni neki, mert ha én dolgozom akkor õk legalább tudnak addig kicsit fürdni!

Nagyon szép volt a szobánk, a lányokkal aludtam , volt egy franciaágy, és egy pótágy a szobánkba, ahhoz fürdõ tartozott, egyik este az egyil lánnyal a másik este a másik lánnyala aludtam.

Elintáztem a mûszakcserémet, így végeztünk Juccivala korházba összepakoltunk , mentünk a lányokért, megjött a férje és már készen is voltunk. Fél6 fele érhettünk a szállodába, ami persze annyira messze se volt, nagyon nagy szeretettel foadtak minket!

Bejelentkeztünk, kapunk egy kártyát amire az italfoygasztásunkat jegyezték fel, a szobához reggelit és vacsorát kapunk, kipakoltunk, elfoglaltunk a szobánkat, az ott tartozkodás ideje alatt fürdököppenyt lehetett bérelni 20 Euro volt az ott tartozkodás alatt végig.!

Miután berendezkedtünk kipakoltunk, így már közel 20:00 óra volt, lementünk vacsorázni, vacsora után a lányokkal kicsit lementünk még fürödni, kb fél 10 voltunk együtt, aztán nekik már késõ volt, így mentek aludni, én még fél 11 koktéloztam, fürödtem, volt egy nagy hideg medence, ami uszásra volt, volt egy meleg vízû élménymedence, ahol nagyon nagy tömeg volt végig... Sok emberrel!

Nagyon jó akció volt, így sok fital pár, idõs házaspár, sokfelelõl érkeztek emberek, szombat délelõttre volt városnézés is, de mivel Berlint annyiszor látjuk mint ahányszor nem akarjuk, így kihagytuk, és mivel fürödni, enni, inni mentünk , így fürödtünk, ettünk és ittunk egész nap.

Edédet nem kértünk, mert úgy is késõn reggelizünk, nagyon sokat mókáztunk a lányokkal!

Volt egy olyan medence ami party-pezsgõ medence volt, eset 20:00 után , mindenféle színekbe pompázott, sárga , kék, zöl, és közös árnyalatuk! Nagyon klassz volt az egész.

Este jókat vacsoráztunk, finom borokat ittunk , lányokkal jókat beszélgettünk, sokat nevettünk, mindenkinek jót tett ez a hétvége!

Mindenkinek Szép hetet kívánok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://doktorneni.blog.hu/api/trackback/id/tr205931455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása