HTML

Örökös ujrakezdõknek

Friss topikok

  • margit2: BUÉK Neked is! :-) Látom, hogy nem írogatsz már itt... Máshol sem? (2015.01.03. 14:38) Gyönyörû tavasz
  • Terézanya: Nem szokta törölni, ő is egy tipikus kommentgyűjtő! :) inkább bezárja (2014.03.15. 13:58)
  • margit2: De szép ez a kutyus! %smile% (2014.03.14. 14:26)
  • aNévtelen: Mindig érdekesnek és persze hihetetlennek tartom, hogyha egy posztban valakit hazugságon kapnak, a... (2014.02.27. 20:46)
  • doktorneni: Igen sajnos ez volt otthon is De kint nagyon különösen figyelünk arra, hogy ezek a közös vacsorák ... (2014.02.26. 06:42) Grillvacsora : februárba

Címkék

Gyönyörû tavasz

2014.04.04. 19:37 bernindszeg@vipmail.hu

Nagyon szép tavaszi idõ van  , nagyon szép idõ van , egyszerûen jó felkelni, és munkába indulni ilyen verõfényes tavaszi  napokon! Otthon is nagyon szerettem, de itt még jóbb! Komolyan annyira jó élni, annyira szeretem Berlint, kezdem megtalálni magam és a helyem! Tudtuk, hogy nem lesz egyszerû... De nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz, de talán most kicsit könnyebbek leszenk a napok!

Továbbra is rengeteg, rengeteg munkám van, most a gyerekklinikán vagyok, mert az az orvos akihez én tartomozom akinek én vagyok a gyakornoka, átkerült, így mentem vele én is , remélem nem sokáig maradunk... Szeretek a gyerekek között, de már egyetemista koromba is téboly volt az , hogy maga se tudja megmondani, hogy hol fáj neki... Ezért sem vonzott sohasenm  a gyermekgyógyászat, többek között!

A német tanulás egyre jobban megy, mindent megteszek, hogy megkopott tudásomat felfrissitsem! 

Szóval így telenk a napjaim!

Jó hétvégét mindenkinek!

 

2 komment

2014.03.31. 06:37 bernindszeg@vipmail.hu

Szólj hozzá!

Tavasz - Tavasz Berlinbe!

2014.03.30. 19:09 bernindszeg@vipmail.hu

Gyönyörû idõ van , nagyon szépen süt  a nap, jó idõ van, nagyon szép az idõ!

A nagy tanulás és nyelvtanfolyam , és persze a korház elfoglaltságok mellett  próbálok minél több idõt  a szabadba , a gyönyörû tavaszba tölteni! Nagyon gyönyörû idõ van itt Berlinbe, nagyon kellmese langyos idõ van , igazi tavasz! Virágoznak a fák, mindenki biciklizik , korcsolyázik, szóval gyönyörû iõ van!

Én is voltam görkorcsolyátni mert nagyon szeretem, nagyon szép idõ van , szeretem!

Apropó végre átadták a 4 Metrót! Ámen , csoda, azért érdemes volt rá várni 40 évet  Na mindegy , olvastam , hogy ott volt Viki is Ámen. 

Jöõhéten hétvégén nem dolgozok, megyek szavazni Istvánnal a kedves kollégámmal!  Szóval már nagyon izgulok, hogy újra választások vannak! Igaz nem vagyok otthon  , de fonos , hogy jó kezekbe legyen kicsiny hazám!

Nagyon szeretem a tavaszt, nagyon , szép idõ van , tavasz- tavssz - tavasz szeretem!

Szóval boldog vagyok, várom, hogy végre hazautazzak néhány napot, otthon legyek, anyuékkal, barátokkal, és a csaláodokkal!

Szóval akkor!

Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

 

Szólj hozzá!

Nyelvtanfolyam

2014.03.27. 17:10 bernindszeg@vipmail.hu

A család , az otthoni barátok, és persze saját magam unszolására elekzdte egy nyelvtanfolyamot, mert rám fér. és mert talán az egyeteln értelmes hely ahol ismerkedni, barátkozni lehet  a mai rohanó világunkba. így úgy gondoltam, hogy elmegyek én is egyre , mert megéri... Mit veszíthetek ? Szeretncsére megoldható a nyelviskolával az órarendem úgy, hogy éjszakás héten délelõtt járok amikor pedig nappal dolgozom akkor pedig esti órákra megyek be , így igaz össze - vissza járok, de sajnos nyelvtanfolyamra , munka mellett nem nagyon tudok máshogy menni....

Elég kemény, mert nagyon sok leckét adnak mindig fel, és akkor még a  szóbeli részével nem is foglakoztam....! 

De ha másra nem lesz jó ismerõsöket találok talán és kicsit tuningolom a émetmet, ami soha nem rossz. 

Nagyon szép idõ van , világos van még, nagyon jó!

A mumkámat nagyon élvezem, igaz ügyeletes voltam, azaz éjszakai ügyeletre megyek lassa .... Nagyon fárasztó mert a  biológiai órám nem így mûködik... Nem tudom, hogy lehet ezt megszokni. küzdök vele alaposan!

Amúgy az osztályon nagyon kedves továbbra is mindenki , nagyon mellettem vam mindenki segítenek, szóval nagyon jól érzem magam. A betegek is nagyon kedvesek , mindog beszélgetek velük akár a folyosón ha összefutunk , vagy ha épp vizitelek!

Jól vagyok. csak nagyon kevés az idõm, így a tavasz beköszöntével jó lenne ha több lenne.... De otthon se volt soha több...! Szóval talán  jó is ahogy van . 

Szóval németre fel! Mi mással  köszönhtnék el!

By-By

Szólj hozzá!

Jelen - jelen - jelen

2014.03.23. 17:58 bernindszeg@vipmail.hu

Jelen! Itt vagyok, kicsit eltüntem. Az igazság, hogy a napok telnek, reggel dolgozni megyek este pedig vagy beesek az ágyba vagy pedig beesek az ágyba. Na jó azárt nem olyan vészes a helyzet , de itt a tavazs, itt a jó idõ, és a szabadidõmet nem a gép elõtt akarom tölteni.

Elkezdtem görkorcsolyázni, nagyon jó elfoglaltság, nagyon  jól átmozgat, és hihetelenül jól esik egy hihetetlenül fárasztó nap után 110 Km / h végig repeszteni a kerékpáruton, persze van rendesel felszerelésem is hozzá, csukó, térd, könyök, és persze bukosisakom is van, mert megmondták, hogy nem szeretnének a baleseteire vinni Mondtam , hogy nem gond , mert a belógyógyászati klinikától csak 2 utcára van a baleseti intézet, szóval mehetek, és már protekcióm is van.

Apropó baleseti intézet, megismerkedtem egy nagyon kedves fiatalemberrel Stefannal, nagyon magával ragadó fiatalember, elkezdtünk randizni. Majd kiderül, hogy mi lesz a dologból...! Fiatal vagyok, nem akarok egyedül maradni életem végéig... Mikor ha nem most! Most vagyok fiatal! Nem pedig 5 év múlva leszek!

És az élet megy tovább már rájöttem, igaz Barna nélkül...! De nem várhatok tobbet, mert elszalad mellettem minden lehetõség! És azért vagyok kint Németországba, hogy éljek a lehetõségekkel, és ne csak elmenjek mellettük!  És ha otthon lennék, akkor is csak ezt tudnám mondani!

Nagyon készülök már haza. Amúgy sok a munka a korházba, ki se látszom belõle, de nagyon szeretem amit csinálok és mást nem fontos! 

Szóval nem kell semmit se sietteni, minden alakul valahpgy! Az élet , úgy is eldönti majd , hogy hol is van az én helyem!

Üdv mindenkinek!

Szólj hozzá!

2014.03.16. 06:42 bernindszeg@vipmail.hu

Szólj hozzá!

Megemlékezés 1848

2014.03.15. 16:12 bernindszeg@vipmail.hu

Ma mi se dolgozunk Berlinbe se, mindenki úgy alakította a dolgait, hogy ünnepeljünk, és méltóképpen emlékezzünk meg 48 eseményekre. Ma délután 17:00 ünnepi megemlékezésre vagyunk hvatalosaok, itt hajtva fejez az 1848 Forradalom és szabadságharc emlékére. Remélem méltóképpen tudott mindnki megemlékezni a mai napról. Ránk még vár. Ami biztos kokárdák bekészítve,bõ 20 perc múlva indulunk. Berlinbe nagyon szépen süt a nap, feledteti azt az emberrel, hogy meglehetõsen hûvõs van :)

Szólj hozzá!

2014.03.14. 14:11 bernindszeg@vipmail.hu

Azért az ember esze megáll, hogy milyen olvasók vannak itt a blogolon.

 Idézném IQ gyönyör: "hmmmm"-t : Te már megint itt vagy! Igen , már megint itt vagyok, mert úgy dönöttem, hogy ismét megnyitom a blogomat, és igazán nem tartozik rád, hogy mikor nyitom meg és zárom be a blogom. 

Kérek mindenkit, hogy a rosszindulttú hozzászólásoktól kíméljenek. Ha csak itt a blogomon akarátok fitoktatni az amúgy nem létezõ erõtöket, akkor ne fáradjatok inkább

7 komment

2014.03.13. 16:01 bernindszeg@vipmail.hu

2006 Vir szigetnén nyaraltunk a családommal ,akkor láttuk, meg ezt a gyönyörû kutyát és néhány napja ráakadtam a neten! Szeretném másokkal is megosztani.

5 komment

Amikor az orvos beteg

2014.03.13. 15:59 bernindszeg@vipmail.hu

Itt a tavasz Berllinbe, gyönyörû az idõ, szépen süt a nap, nagyon kellemes az idõ , elõkerültek a kiskabátok, tavaszi ruhadarabok. Szóval  vége  a télnek , boldogság van , ami ezt a területe jelenti.

Tegnap lányokkal görkorcsolyázni voltam, mert annyira nagyon szép idõ volt. 

Összeszedtem a csodálatos hányós hasmenéses vírust, szóval most nem megyek dolgozni , néhány napot pihenek , és remélem, hogy szerdára formába lendülök!

A korházba minden rendben van , sok a beteg, sok a munka, nincs megállás!

A magánéletemet továbbra is a munka tölti ki 100 %, most nem vagyok abba az ismerkedõs szériámba. 

Wolfsburgba nagyon jó volt, még mindig elevenen él bennem az a hétvége amit  a barátainkkal töltöttem!

Ápropó barátok, remélem, hogy Õk is ellátogatnak hozzánk Berlinbe, mondták, hogy nagyon nagy szeretettel várják õket, bármikor fogadhatok vendégeket!

Anyuék is jönnek valamikor Berlinbe meglátogatni, csak annyira sok a dolguk van , hogy nem érnek rá, kijönni hozzám!

Beléptem egy Berlinbe alakult klubba : Fiatal magyar orvosok a neve, ha jobban leszek és nem leszek ügyeletes akkor hozzájuk vogok járni pénteketénként a Wippelgassen szoktak összejönni!

Mára ennyit!

Puszi mindenkinek!

 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása