HTML

Örökös ujrakezdõknek

Friss topikok

  • margit2: BUÉK Neked is! :-) Látom, hogy nem írogatsz már itt... Máshol sem? (2015.01.03. 14:38) Gyönyörû tavasz
  • Terézanya: Nem szokta törölni, ő is egy tipikus kommentgyűjtő! :) inkább bezárja (2014.03.15. 13:58)
  • margit2: De szép ez a kutyus! %smile% (2014.03.14. 14:26)
  • aNévtelen: Mindig érdekesnek és persze hihetetlennek tartom, hogyha egy posztban valakit hazugságon kapnak, a... (2014.02.27. 20:46)
  • doktorneni: Igen sajnos ez volt otthon is De kint nagyon különösen figyelünk arra, hogy ezek a közös vacsorák ... (2014.02.26. 06:42) Grillvacsora : februárba

Címkék

Freie Universität Berlin:

2014.01.24. 04:54 bernindszeg@vipmail.hu

Szerda este már lefeküdni készültem , amikor egy E-mail árválkodott a fiókba, gyorsan elolvastam. Anyukám egyik volt kolléganõje írt, és a segítségérõl biztosított. Õ Berlinbe dolgozik az egyetemi klinikán , igaz fogorvos, de mondta, hogy nagyon sok kapcsolata van , és írjak neki ha segítségre lenne szükségem, ebben az üzenetben a telefonszámát is elküldte tegnap beszéltünk reggel , és délutánra már le is volt beszélve egy állásinterjú az egyetem rezidens programjának a vezetõjével, azért nem valamelyik klinika igazgatójával , mert mivel egyetemi klinikáról van szó, õk a szakorvosjelölteket sokkal jobban " átvizsgálják " mint mi az gondolnánk. Elsõ körben tisztáznunk kell, hogy mennyire férnek össze az elképzeléseink, mi az a program amit õk kínálni tudnak, és én vajon alkalmas vagyok - beleillek e a kinti rezidensképzésbe.... Mert arról nap mint nap hallani hogy szakorvosok naponha hagyják el hazánkat, de arról ritkán hallunk , hogy szakorvosjelölt kell valahova... Szerintem ahoz nagyon - nagyon - nagy mák ( protekció ) kell mint most ebben az esetben... mert szinte tuti, hogy au önéletrajzomat se nézték volna meg ha csak úgy elküldöm...

Szóval a következõ állomás Berlin, 1 hetet fogok Berlinbe tölteni, már a vonatjegyem is megvettem! (Minél hamarabb veszem meg annál olcsóbb)

Szóval Február 3 és 7 között Berlinbe leszek! A többi pedig majd alaku. ( A szállás pedig anyu ismerõsénél lesz)

Szép napot, este jövök!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://doktorneni.blog.hu/api/trackback/id/tr465931600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szerelmunkalkotta 2014.01.25. 07:55:47

Jó utat Neked! Vigyázz Magadra!:-)
süti beállítások módosítása