HTML

Örökös ujrakezdõknek

Friss topikok

  • margit2: BUÉK Neked is! :-) Látom, hogy nem írogatsz már itt... Máshol sem? (2015.01.03. 14:38) Gyönyörû tavasz
  • Terézanya: Nem szokta törölni, ő is egy tipikus kommentgyűjtő! :) inkább bezárja (2014.03.15. 13:58)
  • margit2: De szép ez a kutyus! %smile% (2014.03.14. 14:26)
  • aNévtelen: Mindig érdekesnek és persze hihetetlennek tartom, hogyha egy posztban valakit hazugságon kapnak, a... (2014.02.27. 20:46)
  • doktorneni: Igen sajnos ez volt otthon is De kint nagyon különösen figyelünk arra, hogy ezek a közös vacsorák ... (2014.02.26. 06:42) Grillvacsora : februárba

Címkék

Ügyelet - fánksütés

2014.02.27. 08:56 bernindszeg@vipmail.hu

Sziasztok!

Hazaértem az éjszakai ügyeletrõl, nagyon nyugis éjszakánk volt, már amennyire az éjszakai ügyelet nyugis lehet.

Mivel jól betankoltam kávéval, így nem nagyon tudok aludni, majd kb dél lesz amire eltudnék aludni, de addigra meg mehetek fogorvoshoz, szóval annyira csodálatos, ez a kávéivás egy ördögikör, szóval senkinek se ajánlom.

Mivel nem tudok aludni , így gondoltam, hogy meglepem a lányokat, és a családot , és egy finom farsangi fánkkal várom õket!

Itt Németországban minden tartományba máskor ünneplik a farsangot, nagy felvonulás van , nagy kicsikkal kivonulnak az utcára mindenféle jelemzbe öltöznek, cukorkát  - csokit dobálnak le nagy kamionokról, nagyon nagy hangulata van . 

Tavaly vizsgaidõszak után , csináltam magamnak egy hét szünetet és kijöttem Wolfsburgba ( Alsó szászországban) akkor volt pont farsang, nagy karneváll - mulatság volt, egész nap a várost jártuk nagyon jó móka volt!

Most megyek vissza a fánkomhoz, kukucskálok, hogy néz ki, bár tudom, hogy melegen kell lennie és az épp nem jó neki, hogy én - be -be kukucskálok, remélem jól fog sikerülni. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://doktorneni.blog.hu/api/trackback/id/tr795931459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása